Καλάθι 0

Τρόποι αποστολής και πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Το hammambaths.gr δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους :

  • Με χρέωση σε πιστωτική κάρτα. Δεκτές είναι σχεδόν όλες οι κάρτες (VISA, MASTERCARD, κ.ά).
  • Η επαλήθευση των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η χρέωσή της θα γίνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του χρήστη/επισκέπτη/πελάτη. Το hammambaths.gr έχει λάβει όλα τα ασφαλή μέτρα για τις συναλλαγές με πιστωτική κάρτα.
  • Με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης του hammambaths.gr 
  • Με αντικαταβολή τη στιγμή που ο χρήστης/επισκέπτης/πελάτης θα παραλάβει τα προϊόντα.Για αγορές έως 149,00€ τα έξοδα αντικαταβολής εντός Αττικής είναι 5€ και για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 7€. Για παραγγελίας αξίας άνω των 150,00€ η αντικαταβολή και τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν
  • Πληρωμή με μετρητά στο ΗΑΜΜΑΜ ΒΑΤΗS διεύθυνση “HAMMAM BATHS - Αγίων Ασωμάτων 17 και Μελιδώνη 1, Θησείο, 10553 Αθήνα, Ελλάδα, τηλ. +302103231073”.
  • Το hammambaths.gr σας δίνει την δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Κατά το ελληνικό νομικό πλαίσιο, τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.


Τρόποι αποστολής

Η παραλαβή της παραγγελίας του χρήστη/επισκέπτη/πελάτη μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Στο χώρο του από εταιρεία ταχυμεταφορών. Τα προϊόντα που αποτελούν μέρος της παραγγελίας θα αποσταλούν στη διεύθυνση που ο χρήστης/επισκέπτης/πελάτης έχει ορίσει με υπηρεσία ταχυμεταφορών. Για αγορές έως 149,00€ τα έξοδα αποστολής εντός Αττικής είναι 3€ και για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 5€. Για παραγγελίας αξίας άνω των 150,00€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν 
  • Παραλαβή από το κατάστημα “HAMMAM BATHS - Αγίων Ασωμάτων 17 και Μελιδώνη 1, Θησείο, 10553 Αθήνα, Ελλάδα, τηλ. +302103231073”. Ο χρήστης/επισκέπτης/πελάτης θα ενημερωθεί άμεσα με e-mail για την αποστολή της παραγγελίας του.